Propera Jornada

Calendaris Resultats i Classificacions

Activitats i events

Webs d'Interès

Jamones Centelles

LogoL’AGRUPACIÓ ESPORTIVA CENTELLES PRESENTA EL NOU PATROCINADOR DEL CLUB: JAMONES CENTELLES

La tarda del divendres dia 2 de Desembre, el Club AE Centelles i l’empresa Jamones Centelles, que presideix el Sr. Jaume Subirats i Vilaseca, firmaven un acord de col·laboració entre l’empresa i el Club Centellenc.

El gerent, el Sr. Carlos Boadas i Vaello, es mostrava molt satisfet per la col·laboració amb el Club, i indicava que el motiu de Patrocini era la implicació de l’empresa amb el poble de Centelles, tant en les activitats del poble com amb els  Centellencs i Centellenques.

El Sr. Boadas Vaello afegia que el fet que l’AE Centelles tingui dos equips sèniors a categories tant altes, és un punt molt important per poder mostrar el seu nom arreu del territori català i espanyol.

El president de l’AE Centelles, Sr. Domingo Ciudad, comentava que en temps tant difícils, el fet de trobar una empresa que ajudés al Club, era una gran notícia, i es mostrava molt satisfet de l’acord.

Jamones Centelles és una empresa que pertany al GRUP SUBIRATS, on s’hi troben tres empreses; EMBUTIDOS SUBIRATS (Santa Perpetua Mogoda), JAMONIFICIO SUBIRATS (Els Hostalets de Balenya) i JAMONES CENTELLES (Centelles).

El Grup Subirats produeix embotits de matança pròpia. Actualment està proporcionant prop de 200 llocs de treball  i la seva implicació amb la comarca d’Osona ja prové de fa forces anys.