Calendaris Resultats i Classificacions

Activitats i events

  El Club

  DADES DE CONTACTE / DATOS DE CONTACTO


  Telèfon / Telefono:

  93) 881 - 38 63

  Fax:   93) 881 - 38 63

  Adreça / Dirección:

  Pavelló Municipal de Centelles, Ronda dels Esports s/n

  08540- Centelles

  Correu electrònic / Correo electrónico:

  aecentelles@aecentelles.com

  False Nails by Codizia

  Horari d'oficines:    dilluns a divendres de 18.00 a 20.00 hores.

  Horario de oficinas:  lunes a viernes de 18:00 a 20:00 horas


   


  QUÈ ÉS L'AEC?

  L'Agrupació Esportiva Centelles (AEC) és un club de futbol sala de la localitat centellenca. Amb més de 25 anys de trajectòria, en l'actualitat és el club de futbol sala amb més estructura de la comarca d'Osona i també un referent a nivell català.

  Acumula un dels millors historials en competició a Catalunya, ja que l'AEC és el club que ha assolit amb el seu sénior masculí les màximes categories, fita que ben pocs equips catalans han aconseguit. D'altra banda, cal destacar el recent ascens a Divisió de Plata amb el primer equip femení.

  Alhora, l'AEC està situat entre els cinc primers clubs amb més equips federats, donat que compta amb una àmplia i creixent base tant masculina com femenina. Alhora, i en relació amb la Federació Catalana de Futbol, durant la temporada 2007-2008, l'AEC va ser qui més representació va tenir en les seleccions catalanes de futbol sala: Julià Naranjo (seleccionador masculí de la sub 19, sub 21 i absoluta), Cristina Naranjo (segona entrenadora de la categoria sub 15 masculina), Teresa Miralpeix (delegada de la selecció catalana femenina absoluta) i Domingo Ciudad (delegat de les selecció masculina sub 19).

  Però no tot passa per la gestió dels equips de la selecció catalana, ja que en el passat en Julià Naranjo, l'Inocente Garcia, Plàcido Barroso, Àngel Nuño, entre d'altres, van defensar els colors de Catalunya. Més aprop en el temps queden els èxits aconseguits per Àlex Hernàndez i l'ara jugador del F.C Barcelona però forjat al club centellenc, Joan Chàvez, qui van alçar-se amb la copa de campions d'Espanya infantils del 2007.

  L'AEC és un club esportiu dedicat exclusivament al futbol sala, però tot i aquesta especialització en formació de jugadors i jugadores, el seu lema és: "Agrupació Esportiva Centelles, molt més que futbol sala".

  Comments